Sim only aanbiedingen

Eenvoudig en snel de beste sim only aanbiedingen vergelijken doe je op onze website. Met behulp van onze vergelijker heb je in een handomdraai de beste deals voor je liggen. Zo weet je zeker dat je een sim only abonnement afsluit die het beste bij jou past en niet betaalt voor onnodige dingen. Zet al je wensen in onze vergelijker, het aantal belminuten, data etc. en krijg meteen een persoonlijk aanbod. Het sim only abonnement is snel af te sluiten waardoor je gauw kunt genieten van je smartphone tegen een betaalbare prijs. Welke sim only aanbieding kies jij? Start vandaag nog met vergelijken!

Wat is Sim Only?

Een sim only abonnement is een abonnement die je kunt gebruiken voor je smartphone. Het bevat belminuten, sms’jes en internet data. Bij deze vorm krijg je er geen smartphone bij. Handig als je een telefoon hebt die nog tip top in orde is en je het zonde vindt om een nieuwe dure abonnement af te sluiten. Het los aanschaffen van een smartphone in combinatie met een sim only abonnement is in veel gevallen ook goedkoper. Een groot voordeel van een sim only is dat je de mogelijkheid hebt om deze maandelijks op te zeggen. Zo kun je altijd besluiten om een ander abonnement te nemen als je bijvoorbeeld weer een telefoon abonnement met smartphone wilt. Je kunt ook een langere contractduur afsluiten wat ook meteen goedkoper is. Je kunt een sim only abonnement helemaal zelf samenstellen. Jij bepaalt hoeveel belminuten je wilt en hoeveel data. Zo heb je het helemaal in eigen hand en betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt.

Sim only vergelijken
Er zijn een groot aantal verschillende sim only abonnementen die je kunt afsluiten en daarom is het aan te raden direct te starten met het vergelijken van al deze abonnementen en aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je een abonnement afsluit die bij jou past tegen de meest voordeligste prijs! Het vergelijken van sim only abonnementen is super eenvoudig waardoor iedereen het kan. Denk na over welke wensen je hebt en vul deze vervolgens op onze website in. Bel jij iedere week urenlang met die beste vriendin van je kies dan voor een bundel waarbij je veel belminuten hebt. Ben jij non stop op social media te vinden en surf jij vaak over het web neem dat een grote hoeveelheid MB’s. Maak vervolgens ook de keuze over de loopduur van je contract. Je kunt kiezen uit één jaar, twee jaar of maandelijks opzegbaar. Hoe langer het contract hoe goedkoper je maandelijks uitkomt. Tot slot kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende providers en wat de maximale maandelijkse abonnementsprijs mag zijn. Als je al je wensen hebt doorgegeven zal onze sim only vergelijker de beste deal voor je vinden. Je krijgt een uitgebreid overzicht van verschillende sim only deals zoals die van KPN, Tele2, Vodafone en T-Mobile. Als je een keus hebt kunnen maken heb je de mogelijkheid om meteen en veilig een sim only abonnement af te sluiten.

Nummer behouden sim only abonnement
Als je een sim only abonnement aanbieding wilt afsluiten kun je je huidige telefoonnummer gewoon gebruiken. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken. Dat kan bij alle providers, dus ook bij de kleinere zoals Simpel, Ben en Simyo Dit scheelt een hoop tijd omdat je dan niet je aan je contacten hoeft door te geven dat je je een nieuw nummer hebt. Er zijn geen enkele kosten verbonden aan het behouden van je telefoonnummer. Je kunt de optie nummer behouden eenvoudig aanvinken tijdens het bestelproces. Wil je wel een nieuw telefoonnummer dan kan dit natuurlijk ook. Dit kun je aangeven tijdens de afhandeling bij het afsluiten van het abonnement.

Onbeperkt internetten met een sim only abonnement

Gaat de internet data erbij jouw dagelijks als warme broodjes over de toonbank doordat je veel op social media actief bent, urenlang YouTube kijkt en je favoriete muziek luistert op Spotify? Kies dan voor een sim only abonnement met onbeperkt internet. Zo kun je iedere dag opnieuw zoveel internetten als je wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je data bijna op is. Bijna iedere provider bieden deze mogelijkheid aan waardoor je ruime keus hebt. Zorg er voor dat je altijd de voorwaarden van het onbeperkt internet goed doorleest. Bij sommige providers is het zo dat het onbeperkte internet toch een maximale limiet heeft. Ga je daaroverheen kan het zijn dat je moet bijbetalen of dat de snelheid van het internet afneemt.

Sim only met onbeperkt bellen


Een andere mogelijkheid die je hebt is een sim only met onbeperkt bellen. Ben jij iemand die hele dagen met je telefoon zit te bellen? Dan is een sim only abonnement met onbeperkt bellen echt iets voor jou! Als je kiest voor deze abonnementsvorm kun je zoveel bellen als je wilt. Je hebt geen limiet aan belminuten waardoor je lekker lang met iedereen kan kletsen. Geen onverwachte extra bijbetalingen op de maandelijkse rekening meer omdat je weer eens te veel met je vriendin hebt lopen bellen. Indien het bellen via bijvoorbeeld Whatsapp gaat dan heb je de optie onbeperkt niet nodig en waarschijnlijk ook niet de optie onbeperkt internet.

Sim only abonnement maandelijks opzeggen

Een heel groot voordeel dat een sim only abonnement kent is dat je de mogelijkheid hebt om hem maandelijks op te zeggen. Hartstikke handig voor wanneer je het opeens niet meer kunt betalen of als je wilt veranderen van abonnement omdat je bijvoorbeeld een smartphone op afbetaling wilt of een andere provider. Het kan verschillende redenen hebben. Als je een sim only abonnement aanbieding wilt die je maandelijks kunt opzeggen betaal je wel een kleine meerprijs in de maand. Over het algemeen zijn de extra kosten tussen de één en twee euro per maand.

Sim only abonnement zonder data

Misschien is het wat voor jou, misschien ook niet maar er zijn ook sim only abonnementen zonder data. Je hebt dan alleen maar belminuten en de mogelijkheid om te sms’en. Een prima optie voor wanneer je alleen internet gebruikt als je thuis bent en gebruik maakt van de WiFi. Het is ook prima start abonnement voor kinderen. Je hoeft dan niet bang te zijn dat ze per ongeluk te veel data gebruiken waardoor jij als ouder een torenhoge rekening ontvangt. Een sim only abonnement zonder data is stukken goedkoper als met data.

Sim only abonnement met een 4G of 5G verbinding
Over een 3G verbinding wordt niet meer gesproken. Deze wordt ook niet meer aangeboden en wordt automatisch een 4G verbinding. Als je een nieuw sim only abonnement wilt gaan afsluiten zul je een keus moeten maken of je mobiele dataverbinding een 4G of een 5G verbinding moet zijn. Ben jij een standaard smartphone gebruiker die een beetje surft op het internet, berichten verstuurt, op Facebook zit en af en toe een filmpje kijkt? Dan is de 4G verbinding voldoende voor jou. Je behaalt betrouwbare snelheden die lekker vlot lopen. Ben je een echte filmkijker op je smartphone en speel je online games dan is de 5G verbinding echt iets voor jou! Je behaalt de meest snelle en krachtigste internetverbinding in huis met een geweldige reactietijd. Een ander voordeel is dat je ook direct voorbereid bent op de toekomst. Hou er rekening mee dat een sim only abonnement met 5G verbinding duurder is. Het is aan jou of je dat het waard vindt.

Zorg dat je smartphone simlockvrij is

Als je een sim only abonnement afsluit is het wel belangrijk dat je over een smartphone beschikt die simlockvrij is. Dit houdt in dat simkaart van iedere provider connectie kan maken met jouw telefoon. Is de telefoon niet simlockvrij dan werkt het mogelijk niet. Smartphones van deze tijd die nu in de winkel worden verkocht zijn over het algemeen allemaal simlockvrij waardoor je gewoon een sim only abonnement zonder zorgen kunt afsluiten. Heb je een wat ouder model smartphone zorg dan dat je eerst weet of dat deze daadwerkelijk simlock vrij is voordat je een sim only abonnement afsluit. Je kunt dit terugvinden in de handleiding van je telefoon of je kunt het navragen in de winkel waar je hem hebt gekocht.

Sim only abonnement voor kinderen

Er zijn verschillende providers die sim only abonnementen aanbieden speciaal bedoeld voor kinderen. Bij dit abonnement betaal je één vast bedrag iedere maand en zal er nooit extra data en of belminuten in rekening worden gebracht. Een herkenbaar probleem van veel ouders wat met dit abonnement tot het verleden tijd behoort. Als de kinderen door de databundel heen zijn zal de snelheid worden verlaagd waardoor ze wel verder kunnen op een lager tempo maar jij niets hoeft bij te betalen. Zo kunnen je kinderen zonder zorgen zo lang als ze willen hun favoriete game spelen en en natuurlijk hun favoriete YouTube sterren in de gaten houden. Het is een goede optie om je kinderen kennis te laten maken met een telefoon.

De beste sim only providers
Om jou een zo aangenaam mogelijke smartphone ervaring te bieden vergelijken wij alleen de beste sim only providers. Het verschil tussen de providers die wij aanbieden zit hem in onder andere de aansluitkosten en de één is wat duurder als de ander en sommige bieden weer betere internetsnelheden. Wij werken samen met providers als KPN, Vodafone, Hollandsnieuwe en T-Mobile. Vergelijk snel en vindt welke provider bij jou past.