KPN heeft veel te bieden en daarbij ook Sim Only aanbiedingen. KPN heeft verschillende bundels van verschillende formaten. Daarbij heeft u de keus uit een 1- of 2- jarig sim only abonnement. KPN staat bekend om zijn betrouwbare netwerk maar niet al te goedkope sim only abonnementen . Dit kan een belangrijke beweegreden zijn om gebruik te maken van een KPN abonnement. Daarbij heeft KPN veel extra mogelijkheden naast de abonnementsbundel.

sim only aanbiedingen

Het Sim Only abonnement van KPN heet “Personal Sim Only”. Bij het kiezen van een Sim Only aanbieding van kpn heeft u de keus uit verschillende bundels. Het tegoed van de bundel kunt u zelf verdelen tussen de belminuten en sms’jes. Het is mogelijk om een 1- of 2- jarig abonnement aan te schaffen. Bij een 2- jarig abonnement zijn de maandelijkse kosten lager in vergelijking met een 1- jarig abonnement. Na 3 maanden kunt u eventueel veranderen van bundel. De bundels die kpn aanbiedt hebben verschillend tegoed. Dit zijn de bundels: bel– sms 155,  210, 260, 320 en 430

Kpn heeft verschillende extra bundels waar u gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om bij het aanschaffen van een KPN Sim Only abonnement direct een extra bundel te activeren, anders kunt u dit doen nadat u  3 maanden gebruik maakt van het abonnement. Het is mogelijk om iedere maand de bundels uit te zetten. Dit zijn de bundels: “mobiel thuis” de “avondbundel” , de “weekendbundel” en ook de “sms totaal” .

Bij een sim only aanbieding van kpn kunt u ook nog een internet bundel aanschaffen. Ieder bundel biedt onbeperkt internet, maar er moet wel rekening worden gehouden met de fair use policy. Deze internetbundel kan aan worden gezet bij het kopen van het abonnement. Of deze kan  geactiveerd worden na 3 maanden. De internetbundels kunnen maandelijks worden uitgezet.  De zijn de bundels waar u uit kunt kiezen:  “surf en mail totaal,  “surf en mail extra snel”, “surf en mail Blackberry” en de “internet bundel EU”.