Je mobiele abonnement loopt binnenkort af maar jouw mobiel doet het nog prima en is nog niet aan vervanging toe. Dat wordt dus een sim only abonnement. Maar welke? Tijd om het actuele aanbod aan sim only aanbiedingen te vergelijken. Je hebt het gevoel dat je abonnement goedkoper kan of wellicht is je bundel niet meer toereikend. Zijn er op dit moment sim only acties of goedkope sim only aanbiedingen? Kortom, hoe vind ik de beste sim only deal die bij mijn verbruik past?

De goedkoopste sim only aanbiedingen voor je mobiel

Sim only aanbiedingen vergelijken

Natuurlijk kan je site na site afgaan. Van provider naar provider. Op zoek naar de goedkoopste sim only aanbieding. Eenvoudiger is om een sim only vergelijker te gebruiken die voor jou zoekt naar de beste sim only deals. Zo’n sim only vergelijker gaat op basis van jouw telefoonverbruik en voorkeuren op zoek naar de bundel met de laagste prijs. Zo kan je zonder al te veel moeite de goedkoopste sim only abonnementen vergelijken.

Zelfde sim only bundel maar toch goedkoper?

Toch kunnen er tussen sim only abonnementen van verschillende providers flinke prijsverschillen zitten en loont het dus om alle sim only aanbiedingen goed met elkaar te vergelijken. Eenzelfde abonnementsbundel kan bij Ben goedkoper zijn dan bij T-Mobile. Wat is daarvoor de reden? Het kan met extra service te maken hebben of gewoon met branding. Bij bepaalde providers moet je betalen voor vervanging van je simkaart en bij andere sim only aanbieders is dat gratis. En KPN en Vodafone hebben toch een andere merkimago dan Simpel. Sommige mobiele providers investeren ruim in hun merkimago en dat zie je terug in hun abonnementsprijzen.

Sim only provider of webshop. Welke is goedkoper?

Er zijn twee verschillende sim only aanbieders: de provider zelf die sim only abonnementen aanbiedt en de tussenverkoper, een webshop, zoals GSMweb of Mobiel.nl. Zo’n webshop biedt sim only abonnementen aan namens de provider. Welke van de twee is dan goedkoper vraag je jezelf wellicht af? De webshop biedt dezelfde sim only abonnementen en aanbiedingen altijd aan voor dezelfde prijs. De sim only abonnementen bij een webshop zijn dus niet goedkoper dan bij de provider. Echter kan een webshop zo nu en dan een speciale sim only aanbieding hebben in de vorm van bijvoorbeeld een cashbackactie.

Goedkope sim only aanbiedingen worden uiteindelijk duurder?

De prijs van een sim only abonnement kan tijdelijk in prijs verlaagd zijn of permanent afgeprijsd. De tijdelijke prijsverlaging kan gelden voor een aantal maanden of voor de gehele looptijd. Wanneer de looptijd van de sim only afloopt of de actieperiode geldt weer de reguliere prijs. Wanneer een sim only aanbieding permanent is afgeprijsd geldt de goedkopere prijs ook na het verstrijken van de looptijd van het abonnement. Check dus wanneer je een sim only aanbieding ziet of de abonnementsprijs blijvend in prijs verlaagd is of alleen tijdelijk goedkoper is.