Razendsnel de beste sim only aanbiedingen van KPN vergelijken doe je met onze eenvoudige vergelijker tool. Je kiest voor KPN omdat je altijd en overal bereikbaar wilt zijn en wilt genieten van het snelste internet. Vergelijk de beste sim only abonnementen zodat je een contract afsluit die helemaal past bij jou wensen. Je betaalt dan alleen waar je ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Geen onnodige belminuten of data waar je niets mee doet. Ben je hele dagen online kun je kiezen voor de sim only unlimited data abonnement. Je hoeft je dan nooit meer zorgen te maken dat je over je bundel heen zit. Vergelijk direct diverse KPN abonnementen en profiteer van hoge kortingen.  

KPN sim only vergelijken
Wanneer je thuis nog een toestel hebt liggen die het perfect doet of je wilt een smartphone los kopen is een sim only abonnement van KPN een goede maar ook voordelige optie om te kunnen bellen en te internetten. Met behulp van onze website kun je alle abonnementen van deze provider vergelijken en de beste deal scoren. Zo betaal je maandelijks nooit teveel en hou je geld over voor andere dingen. Het gebruik van onze tool om sim only abonnementen te vergelijken is hartstikke simpel. Je begint met het invullen van de wensen die je hebt. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel belminuten je wilt maar ook hoeveel data je denkt te verbruiken. Geen zorgen dat je een verkeerde inschatting maakt want je kan je abonnement iedere maand aanpassen. Ook moet je een keuze maken betreft de loopduur van het contract. Wanneer je kiest voor twee jaar ontvang je automatisch korting maar wil je een wat flexibelere contract kun je ook kiezen voor maandelijks opzegbaar. Zo kun je iedere maand je contract opzeggen. Wanneer je alles hebt ingevuld zal onze tool de beste deals voor je vergelijken. Met het overzicht wat daar uitrolt kun jij de beste keus maken. Zo weet je zeker dat je de beste KPN sim only abonnement afsluit.

KPN unlimited data
Gaat jouw data er dagelijks als warme broodjes doorheen omdat je hele dagen je social media kanalen in de gaten houdt, de meest spannendste YouTube filmpjes kijkt en ook nog eens de leukste games speelt? Kies dan voor de sim only abonnement met unlimited data. De KPN unlimited data sim only abonnement is één van de populairste deals van de provider. Je kunt genieten van onbeperkt data waardoor je nooit zonder internet zit. Buiten Nederland geldt een maximale data van 25 GB per maand. Een ander voordeel van dit abonnement is dat het ook nog eens betaalbaar is. Je betaalt voor deze deal slechts € 35,00 per maand. Je krijgt er ook nog eens onbeperkt bellen en smsen helemaal gratis bij.

KPN sim only onbeperkt bellen

Hang je dagelijks aan de telefoon om de dag te bespreken met je beste vriendin? Dan zou een sim only abonnement van KPN waarmee je onbeperkt kunt bellen een goede deal zijn voor jou. Je hoeft niet er meer continu over na te denken of je niet over je bundel heen zit wat kan resulteren in een hoge rekening waar je allemaal niet op zit te wachten. Met onbeperkt bellen telefoneer jij hoelang je dat zelf wilt! Dat worden gegarandeerd gezellige gesprekken.

MB’s delen met je huisgenoten
Een unieke mogelijkheid die KPN aanbiedt is dat je internet MB’s kunt delen met iedereen die op hetzelfde adres woont. Het maakt hierbij niet uit of je dan gebruik maakt van een smartphone of een tablet. Het voordeel is dat dit zeer voordelig kan uitpakken. Als je bijvoorbeeld kiest voor de KPN unlimited data sim only abonnement hoeven je kinderen en partner geen data aan te schaffen. Deze kunnen dan makkelijk mee profiteren. MB’s delen doe je eenvoudig met behulp van de KPN app. Maak gebruik van je inloggegevens om vervolgens naar het kopje MB’s delen toe te gaan. Hier kan je kiezen hoeveel data je wilt delen en met welke 06-nummer. Er kan direct gebruik gemaakt worden van de gedeelde MB’s.


Gratis nummerbehoud bij een KPN sim only abonnement
Als je wilt overstappen naar een KPN sim only abonnement hoef je je geen zorgen te maken over het telefoonnummer dat je graag wilt behouden. KPN zorgt er helemaal gratis voor dat je nummer wordt behouden zodat je niet iedereen hoeft te laten weten dat je voortaan op een alternatief nummer bereikbaar bent. Dat is weer een zorg minder. Als je je nummer wilt behouden kun je dat aangeven wanneer je bezig bent met het bestelproces. Als je een ander telefoonnummer wenst is dat zeker ook een mogelijkheid.

Direct van start met de e-sim van KPN
Als je een KPN sim only abonnement afsluit hoef je niet meer te wachten tot je simkaart in huis is. Met de e-sim kun je direct aan de slag. De e-sim kun je zien als een digitale simkaart die reeds in je smartphone ingebouwd zit. Zo is er geen fysieke kaart meer nodig. Bij het afsluiten van een sim only abonnement kun je de e-sim gemakkelijk activeren via de MIjnKPN app. Ze zullen je stapsgewijs helpen met het installeren en activeren van de e-sim. Controleer eerst of je smartphone geschikt is voor de e-sim. Je kunt natuurlijk ook nog steeds kiezen voor een traditionele simkaart.

KPN kids sim only
Om je kinderen om te leren gaan met een smartphone kun je een toestel voorzien van een kids sim only abonnement. Een speciaal abonnement die bedoeld is voor kinderen die voor het eerst in aanraking komen met een telefoon en alles wat daarbij komt kijken. Met deze deal kunnen ze onbeperkt bellen zodat ze jullie, de ouders altijd kunnen bereiken als er iets aan de hand is. Ook is het sms’en onbeperkt. Verder beschikt dit abonnement over 1 GB internet per maand zodat ze ontdekkingen kunnen gaan doen op het web. Tot slot heb jij als ouder het inzicht in het gebruik van je kinderen. Het KPN kids sim only abonnement is voordelig af te sluiten tegen een zeer lage prijs van slechts € 15,00 per maand.