Snel de beste maar ook de voordeligste sim only abonnementen van Vodafone vergelijken doe je eenvoudig op onze website. Vul al je wensen in, start met vergelijken en je hebt direct de mogelijkheid om de abbonoment af te sluiten. Kiezen voor Vodafone brengt een aantal voordelen met zich mee. Je haalt één van de beste providers van Nederland binnen. Zo maak je altijd gebruik van het betrouwbare 4G netwerk en zorgen ze ervoor dat je continu bereikbaar bent. Ook kun je zelf kiezen welke opties je wilt. 120 belminuten, onbeperkt, wat jij wilt! Daarnaast kun je ook nog eens deze provider combineren met Ziggo voor nog meer voordeel. Start meteen met vergelijken en ontvang de beste Vodafone sim only abonnement tegen de laagste prijs!

Vodafone sim only vergelijken

Een abonnement afsluiten zonder een nieuw toestel? Kies dan voor één van de sim only abonnementen van Vodafone. Je betaalt alleen voor je belminuten en data. De maandelijkse kosten van een smartphone verdwijnen waardoor je maandelijks veel minder betaalt! Je kunt zelf je abonnement bij Vodafone samenstellen. Je betaalt op deze manier alleen voor wat je echt nodig hebt. Het vergelijken van de verschillende Vodafone abonnement is op onze website hartstikke eenvoudig. Je geeft aan welke wensen je hebt, hoeveel data je denkt te gaan gebruiken, hoeveel belminuten je nodig hebt en hoelang de contract moet doorlopen. Als je dat hebt gedaan zal onze tool gaan beginnen met vergelijken en ontvang je direct de beste deals op je beeldscherm. Het afsluiten van een sim only abonnement is ook zo gedaan waardoor je de volgende dag al kunt genieten van je nieuwe abonnement!

Vodafone sim only met onbeperkt internet
Ben jij iedere avond te vinden achter je telefoon terwijl je je favoriete serie kijkt op Videoland? Of hou je alle updates in de gaten op Instagram en speel je online games? Dan is de Vodafone sim only met onbeperkt internet echt iets voor jou. Geniet van het internet met de supersnelle 5G internet verbinding. Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos de hele maand internetten zonder dat je bundel opraakt. Daarnaast ontvang je ook nog eens 40GB data per maand die je kun gebruiken in het buitenland. Een groot voordeel is dat dit abonnement ook nog eens hartstikke betaalbaar is. Voor slechts € 35,00 per maand kun jij onbeperkt het internet op.


Vodafone sim only met onbeperkt bellen
Is e-mailen niets voor jou en doe je liever gewoon bellen om een afspraak te maken of om vragen te stellen? Kies dan voor het Vodafone sim only abonnement met onbeperkt bellen. Voor een zeer voordelig maandtarief kun je bellen zonder dat je door je bundel heen gaat. Er is geen limiet dus je kunt net zo lang en uitgebreid bellen als jij dat wilt. Je kunt ook nog eens onbeperkt sms’en als je kiest voor dit abonnement. Zo kun je iedereen snel een bericht sturen zonder extra kosten.


Vodafone Red Together
Als je kiest voor Vodafone Red Together dan heb je de mogelijkheid om data te delen met anderen. Je kunt met maximaal vier personen genieten van maximaal 200 GB data per maand. Dat betekent dat je altijd en overal je favoriete series op Netflix kunt streamen en ongestoord online kan gamen. Als je een Ziggo abonnement hebt ontvang je nog eens extra voordeel want dan wordt de maximale data verdubbeld. Tevens kun je met dit abonnement ook onbeperkt bellen en sms’en. Door de maandelijkse kosten te delen ben je een stuk goedkoper uit en hou je geld over voor andere leuke dingen. Red Together kun je afsluiten in combinatie met een sim only abonnement.

Vodafone Next
Een groot nadeel van een sim only abonnement is dat je het risico loopt dat je smartphone stuk gaat en je geen geld voor een nieuwe hebt. Bij Vodafone hoef je je daar niet druk om te maken want daar hebben ze iets op bedacht. Met Vodafone Next heb je de mogelijkheid om na twee maanden je sim only abonnement om te zetten naar een abonnement inclusief een nieuw toestel. Zo zit je nooit zonder smartphone en hoef je niets te missen van de digitale wereld.

Combineer Vodafone met Ziggo voor leuke extra’s!

Als je thuis een abonnement hebt van Ziggo en vervolgens een Vodafone abonnement afsluit kun je profiteren van leuke extra’s. Als eerst ontvang je op sim only abonnementen een maandelijkse korting. Daarnaast zal het aantal data wat je kiest gratis verdubbeld worden. Heb je televisie van Ziggo dan kun je kiezen voor een gratis extra tv-pakket. Kies voor Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series of Ziggo Kids. Tot slot krijg je ook nog eens toegang tot Safe Online XL. Hiermee beveilig je al je digitale apparaten zodat je veilig het web op kunt.


De voordelen van een sim only abonnement
Het afsluiten van een sim only abonnement heeft een heleboel voordelen. De grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Je betaalt slechts een klein bedrag omdat je geen nieuwe smartphone erbij neemt die je maandelijks moet afbetalen. Je betaalt alleen voor het aantal belminuten en data dat je kiest. Een ander voordeel is dat je op ieder moment een nieuw toestel kunt kopen. Ben je je huidige telefoon zat of is deze kapot dan heb je de mogelijkheid om een nieuwe te kopen en deze direct te gebruiken met je sim only abonnement. Tot slot heb je met een sim only abonnement geen BKR-registratie. Zo kun je geen problemen krijgen op het moment dat je een hypotheek wilt afsluiten.