Met een van de Vodafone sim only aanbiedingen bel je voordelig en heb je altijd een goed bereik. Vodafone heeft over de jaren een groot netwerk met mobiele telefonie klanten opgebouwd. Vodafone heeft ook supersnelle 5G internet voor op je mobiel. Geen nieuwe gsm nodig ? Kies dan voor een Vodafone Sim only deal en ontvang een flinke korting op je abonnementskosten.

De goedkoopste sim only aanbiedingen van Vodafone vind je hier op simonlydealsNL. Actiekortingen kunnen oplopen tot wel 50% . Voor een Vodafone Sim Only heb je een Vodafone gsm of een simlockvrije mobiel nodig.

De voordelen van een Vodafone sim only :

  • Met Vodafone heb je landelijk en wereldwijd goed bereik.
  • Bij deze sim only kunnen extra bundels worden toegevoegd
  • Met een sim only is goedkoper dan prepaid bellen

Ergens een goedkopere Vodafone sim only aanbieding?

Als je al een Vodafone abonnement hebt dan kun je deze ook verlengen. Handig als je een goedkopere sim only aanbieding bent tegengekomen. Bij Vodafone krijg je extra korting als je het abonnement weer gaat verlengen voor 1 of 2 jaar. Bij een Vodafone abonnement verlenging kan gekozen worden tussen een nieuwe telefoon of een sim only. Met sim only kun je wel veel goedkoper bellen dan dat je een abonnement met nieuwe telefoon neemt.