Een goedkoop sim only abonnement is een uitkomst als je mobiele abonnement afloopt en je nog een tijdje vooruit kunt met je huidige mobiel. Verschillende sim only aanbieders zoals, Vodafone, T-Mobile en Youfone bieden regelmatig hun abonnementen tegen een gereduceerde prijs aan om de strijd om te klant te winnen. Deze sim only aanbiedingen kunnen flink in prijs verschillen ten opzichte van de standaardprijs of de prijs bij een andere aanbieder. Het loont dus om sim only abonnementen goed met elkaar te vergelijken alvorens een nieuwe sim only af te sluiten. Met een sim only vergelijker is het eenvoudig de goedkoopste sim only aanbiedingen te vinden en te vergelijken.

sim only aanbiedingen

Vergelijk eenvoudig de goedkoopste sim only aanbiedingen

Welke sim only aanbiedingen vergelijken

Je hebt verschillende soorten sim only aanbiedingen die je kunt vergelijken. Zo kan een aanbieding tijdelijk zijn afgeprijsd zoals voor 6 maanden of de looptijd van het sim only abonnement. Andere sim only aanbiedingen zijn blijvend in prijs verlaagd en blijven dus goedkoop. Ook wanneer de looptijd verstreken is. Ook is het mogelijk dat een aanbieding slechts geldig is indien je al andere diensten afneemt bij de provider. Zo krijg je bij T-Mobile sim only korting op je abonnement als je ook T-Mobile thuis internet afneemt. En bij Budget Mobiel krijg je korting op je sim only als je gas en stroom afneemt bij Budget Energie.

Waar vind in de goedkoopste sim only?

Sim only abonnementen en aanbiedingen worden aangeboden door de providers zelf en door doorverkopende webshops. Voorbeelden hiervan zijn Mobiel.nl en Belsimpel. Hoewel deze webshops deze sim only abonnementen aanbieden fungeren zij echter alleen als aanmeldpunt voor de providers. Met andere woorden: ze sluiten je alleen aan bij een provider als Vodafone of KPN. Zo geven ze je persoonlijke gegevens (die je invult) door aan de provider alsook je gekozen abonnement. Abonnementsprijzen zijn bij de provider en webshop hetzelfde. Wel kan het zijn dat een webshop een korting geeft in de vorm van een cashback actie.