Ben is onderdeel van T-Mobile en kan een echte prijsvechter genoemd worden. Ben heeft vaak goedkopere sim only aanbiedingen vergeleken met de andere duurdere sim only providers als Vodafone en KPN. En daarnaast heeft Ben ook vaak sim only acties live staan zoals verdubbeling van je bundel of afsluiten zonder afsluitkosten. Ben is een van de weinige sim only aanbieders die sim only abonnementen aanbiedt die maandelijks opzegbaar zijn. Daarentegen heeft Ben geen éénjarige abonnementen. Bekijk en vergelijk nu de sim only aanbiedingen van Ben met die van andere mobiele providers.

Laten we de sim only’s van Ben vergelijken met die van andere aanbieders. Bij Ben ben je vrij in je keuzes en kun je zolang blijven als je wilt. Je kunt ieder moment opzeggen, met een opzegtermijn van één maand. Dus zeg je b.v. op 1 februari op, dan stopt je sim only abonnement per 1 maart. Dat is handig als je maar voor een korte periode een sim only abonnement nodig hebt. Misschien wel omdat die nieuwe mobiel die je graag wilt hebben nog uit moet komen of wellicht dat je binnenkort een lange reis wil maken en in de tussentijds geen grote bundel nodig hebt. Bekijk welke sim only deal het beste bij je situatie past.

Alle voordelen van een Ben sim only aanbieding nog op een rij.

  • Je kunt altijd op elk moment weer opzeggen met een opzegtermijn van één maand.
  • Momenteel heeft Ben de goedkoopste sim only deals. Vergelijk zelf de sim only aanbiedingen van Ben met die van andere sim only poviders.
  • Je kunt zelf je belbundel aanpassen wanneer jij dat wilt. Dus ook wanneer er nieuwe sim only aanbiedingen zijn zonder dat je opnieuw aansluitkosten hoeft te betalen.