De beste Ben Sim only deals voor jouw telefoon in een handomdraai vergelijken doe je met onze handige vergelijkers tool. Met Ben haalt je een betrouwbaar netwerk in huis dat al jaren uitgeroepen wordt tot de beste. Zo hoef je je geen zorgen maken dat je ook maar een moment offline bent. Maak gebruik van hoge internetbundels tegen zeer voordelige tarieven. Je kunt ook kiezen om een sim only abonnement af te sluiten waar je onbeperkt mee kunt bellen. Tevens heb je bij Ben abonnements vrijheid. Je kunt iedere maand je contract wijzigen en kiezen voor meer of minder data. Overstappen is volledig gratis en ook kan Ben er voor zorgen dat je nummer kosteloos wordt behouden. Vergelijk vandaag nog de beste Ben sim only deals tegen de scherpste prijzen zodat je snel kunt genieten van je smartphone.

Ben sim only vergelijken
Wil je een nieuw sim only abonnement afsluiten dan is Ben een prima keuze. Bij Ben kun je gebruik maken van een betrouwbaar netwerk van T-mobile en daarnaast zijn de abonnementen zeer scherp geprijsd. Er zijn diverse bundels beschikbaar waardoor er altijd wel een abonnement te verkrijgen is die bij jou past. Met onze vergelijkers tool op onze website ontvang jij de allerbeste Ben sim only deal! Start direct met vergelijken door alles in te vullen. Zo willen we bijvoorbeeld weten hoeveel belminuten je nodig hebt, hoeveel data je denkt te verbruiken en of je je contract maandelijks wilt op kunnen zeggen of dat je kiest voor een contract van 24 maanden zodat je profiteert van extra korting. Heb je alles ingevuld zal onze tool de beste deals gaan vergelijken zodat jij vervolgens een uitstekende keuze kunt maken. Zo betaal je alleen de beste prijs voor de beste deal!

Ben sim only met onbeperkt bellen
Ben jij iemand die heel vaak aan het bellen is dan is een abonnement in combinatie met onbeperkt bellen echt geweldige keuze voor jou. Voor slechts € 5,00 per maand kun je de hele dag door bellen zoveel je wilt. Er is geen maximale limiet. Het versturen van smsen valt hier ook onder. Zo kun je altijd iemand bereiken met een bericht. Voortaan nooit meer eerder ophangen omdat je door je belminuten heen bent. Ook riskeer je op deze manier niet dat je een torenhoge rekening ontvangt. Daar zit niemand op te wachten en kun je weer andere leuke dingen van doen.

Ben sim only met onbeperkt internet
De provider biedt momenteel geen abonnementsvorm aan met onbeperkt internet. Niet getreurd want je kunt namelijk kiezen voor 10.000 MB per maand waar je slechts € 12,00 voor betaald. Je kunt dus gewoon de hele dag door genieten van het internet. Bekijk je favoriete series op Netflix en zet de beste prestaties neer in je favoriete spel. Met zoveel data hoef je je geen zorgen te maken dat je ook maar een seconde zonder internet zit. Wel zo fijn.

Ben sim only maandelijks opzegbaar
Een geweldige optie die Ben heeft bij het afsluiten van een sim only abonnement is dat je kan kiezen om hem maandelijks op te zeggen. Als je onverwachts toch een ander abonnement wilt, bijvoorbeeld inclusief smartphone omdat deze kapot is kun je zonder zorgen je sim only abonnement opzeggen. Dat is goed geregeld bij Ben. Als je wilt dat je contract maandelijks opzegbaar is betaal je maandelijks een kleine meerprijs van € 2,00. Een prima tarief voor de flexibiliteit die je krijgt.

De goedkoopste Ben sim only abonnement

Als je niet teveel wilt betalen voor een sim only abonnement maar wel goed bereikbaar wilt zijn kun je kiezen voor de goedkoopste optie die Ben aanbiedt. Als je kiest voor een contract van 24 maanden waarmee je iedere maand 200 minuten kunt bellen of sms’en betaal je slechts € 6,50 per maand. Wil je liever ook een databundel erbij dan kun je kiezen om € 4,00 per maand meer te betalen. Je krijgt er dan 500 MB data bij. Als je student bent kun je profiteren van nog meer kortingen. Zo hoef je onder andere geen aansluitkosten te betalen.

Ben studentenkorting
Als je student bent en een sim only abonnement afsluit bij Ben kun je profiteren van hoge studentenkortingen. Wel zo fijn, studeren is al duur genoeg. Als student brengt Ben de aansluitkosten van € 20,00 niet in rekening. Verder geven ze ook 4G Extra Snel cadeau zodat je zonder zorgen research kan doen voor je studie. De studentenkorting is geldig voor  sim only abonnementen maar ook voor abonnementen met telefoon.


Voordelen Ben sim only abonnement

Het afsluiten van een Ben sim only abonnement brengt alleen maar voordelen met zich mee. Zo geniet je van een betrouwbaar netwerk van T-mobile dat al vijf jaar lang als beste uit de test komt. Zo weet je zeker dat je altijd online bent. Verder profiteer je van voordelige maandlasten omdat de sim only abonnementen goed betaalbaar zijn. Tevens hoef je niet te betalen voor een smartphone wanneer je kiest voor sim only. Wil je je nummer behouden dan kost dit je helemaal niets. Tot slot kun je gebruik maken van de Ben app waar je het overzicht hebt over je verbruik. Je kunt hiermee ook kosteloos je abonnement wijzigen bijvoorbeeld als je meer belminuten of data wilt.

Simlockvrije smartphone
Kies je voor een Ben sim only abonnement dan is het van groot belang dat je telefoon wel simlockvrij is. Simlockvrij betekent dat providers een verbinding kunnen maken met jouw telefoon zodat je belminuten en data ontvangt. Als je telefoon niet simlockvrij is dan is dit niet mogelijk en heb je ook niets aan je abonnement. Zonde dus! Controleer daarom van te voren of je telefoon simlockvrij is zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt het model van je telefoon op internet opzoeken of deze simlockvrij is of je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we je kunnen helpen. Heb je een moderne smartphone dan is de kans groot dat deze simlockvrij is omdat dit tegenwoordig standaard is.