Simpel is een van de bekende aanbieders van sim only, waar je een lage prijs per maand betaalt. Bovendien kun je er regelmatig rekenen op aantrekkelijke acties, die de kosten verder drukken. Aan de andere kant maakt Simpel gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile, zodat je door heel het land een uitstekend bereik hebt. Je kunt de verschillende bundels voor sim only van Simpel met elkaar vergelijken en een keuze maken, de provider zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk wordt aangesloten, uiteraard in combinatie met nummerbehoud.

Meer informatie over Simpel

Simpel richt zich volledig op het aanbieden van sim only aansluitingen, zodat je er kunt rekenen op lage prijzen en een goede klantenservice. Klanten beoordelen Simpel gemiddeld met een hoog cijfer, wat aangeeft dat de provider de zaken goed op orde heeft. Uiteraard heb je er de keuze uit verschillende bundels die je naar wens samen kunt stellen, naast een aantal aanvullende voordelen zoals een plafond voor je belkosten. Simpel heeft zich op die manier weten te ontwikkelen tot een betrouwbare provider in Nederland, waar je goed terecht kunt op het moment dat je een sim only abonnement wilt afsluiten.

Sim only van Simpel

Wil je gebruik maken van sim only van Simpel? Je kunt er gebruik maken van een Plafond, waarmee je zelf aan kunt geven hoe hoog de kosten voor je sim only abonnement maximaal mogen oplopen. Dit geldt uiteraard voor zowel de belkosten als het mobiele internet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast rondt Simpel gesprekken af per seconde, zodat je niet langer voor ongebruikte minuten hoeft te betalen. Tenslotte kun je gewoon gratis je nummer behouden, wat betekent dat je heel voordelig en eenvoudig over kunt stappen naar de sim only abonnementen van Simpel.

De bundels van Simpel

Je hebt bij Simpel de keuze uit een aantal verschillende sim only bundels. Het gaat bijvoorbeeld om een bundel met 50 belminuten, 120 belminuten of 250 belminuten. Wil je 450 minuten per maand bellen, of het liefst gebruik maken van een onbeperkt abonnement? Je kunt de bundels voor het bellen combineren met die voor het mobiele internet. Uiteraard kun je gebruik maken van 1500MB met onbeperkt SMS, 1000MB per maand met onbeperkt SMS of een van de minder uitgebreide sim only bundels bij Simpel. Heb je bijvoorbeeld voldoende aan 150MB per maand, of wil je alleen onbeperkt SMS inschakelen voor een paar euro per maand?

Waarom kiezen voor Simpel?

Simpel heeft je als sim only provider een aantal interessante voordelen te bieden. Je kunt er bijvoorbeeld gebruik maken van een downloadsnelheid van 14 Mbps en een uploadsnelheid van 2 Mbps. Beide waarden liggen voldoende hoog voor gemiddeld verbruik. Uiteraard kun je 24 maanden lang gebruik maken van het goedkope sim only abonnement bij Simpel en betaal je eenmalig slechts €10 om je aan te laten sluiten op het netwerk.