Een sim only abonnement met internet uitzoeken kost even wat tijd maar is niet onbelangrijk. Tegenwoordig kun je via erg veel providers goedkoop mobiel internet toevoegen aan je sim only bundel. Bij simonlydealsNL kunnen wij ons voorstellen dat je juist door het grote aanbod de weg kwijt raakt in de wereld van mobiel internet. Op simonlydealsNL vergelijk je namelijk heel simpel en snel mobiele internet abonnementen en prepaid internet voor op je mobiel, tablet of laptop. Op deze manier zul je nooit te veel betalen en altijd bij een sim only abonnement uitkomen die aan jouw belwensen maar ook aansluit bij jouw internetgebruik.

Mobiel Internet toevoegen aan je sim only

Op internet zijn een groot aantal sim only aanbieders te vinden welke producten aanbieden met betrekking tot mobiel internetten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je juist door de vele sim only aanbiedingen door de bomen het bos niet meer ziet. Op simonlydealsNL zie je dan ook enkel de grootste, bekendste, veiligste en betrouwbaarste sim only providers terug. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze sim only vergelijker met betrekking tot mobiel internet garanderen.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een mobiel internet abonnement?

De reden waarom je mobiel internet het beste kunt bestellen via een sim only vergelijker is omdat alle aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor komt altijd de beste prijs- kwaliteitsverhouding naar boven. Je bestelt dus altijd een sim only abonnement of prepaid abonnement die volledig aan jouw eisen wat betreft mobiel internet gebruik voldoet. Het bepalen van een mobiel internet abonnement is natuurlijk erg belangrijk want je wilt niet onnodig met torenhoge kosten worden geconfronteerd doordat je bijvoorbeeld veel meer MB’s hebt verbruikt dan er in je bundel zitten.

Is onbeperkt mobiel internet echt onbeperkt?

Nee, vaak niet. De meeste providers noemen een mobiel internet pakket onbeperkt of unlimited. Echter zit er vaak een Fair Use Policy aan vast. Dit betekent dat het mobiel internet onbeperkt is “zolang het gebruik ervan redelijk genoemd mag worden”. Zo mag je met onbeperkt mobiel internet bijvoorbeeld nog steeds niet je laptop erop aansluiten en massaal video’s mag gaan downloaden. Als je je mobiele internet echter alleen gebruikt voor het apparaat waarvoor het bedoeld is is het vaak geen probleem met de kosten maar er is nog een belangrijk punt waar je op moet letten. Providers stellen vaak een limiet in, ook al noemen ze het onbeperkt mobiel internet, waarbij de snelheid beperkt word als je deze limiet overschrijd. Dat betekent dus dat als je het einde van je mobiele internet data bereikt hebt dat je snelheid flink vertraagd word, maar dat je nog wel gebruik kan maken van gratis mobiel internet.