Vodafone behoort tot de drie grote providers voor mobiele telefonie in Nederland, samen met KPN en T-Mobile. Je kunt er rekenen op een uitstekende service, al staan daar aan de andere kant natuurlijk niet de laagste tarieven voor sim only tegenover. Je hebt bij Vodafone de keuze uit een aantal verschillende bundels, die je helaas niet zelf naar wens samen kunt stellen. Benieuwd waarom de sim only abonnementen van Vodafone een goede keuze vormen? Wij zetten het voor je op een rij, zodat je de aansluiting online aan kunt vragen en je er vlot gebruik van kunt maken.

Meer informatie over Vodafone

Vodafone zorgt met name voor een hoge betrouwbaarheid van het netwerk, in combinatie met een hoge mogelijke snelheid van het 4G-netwerk. Dat betekent dat je optimaal gebruik kunt maken van een moderne smartphone. Je betaalt bij Vodafone niet de laagste prijs voor je sim only abonnement, daar staat wel tegenover dat je qua service en kwaliteit het beste mag verwachten. Je kunt bij Vodafone gebruik maken van bijvoorbeeld de Smart, Scherp of Red abonnementen. De diverse gradaties zorgen ervoor dat je de kosten op voorhand goed in kunt schatten.

Sim only van Vodafone

Sim only van Vodafone levert je een uitstekende dekking door heel Nederland op, net als over de grens. De provider heeft goede afspraken met buitenlandse providers gemaakt, waardoor je door heel Europa en zelfs over heel de wereld gebruik kunt maken van je mobiele telefoon. Het is met een sim only abonnement van Vodafone de moeite waard om gebruik te maken van een moderne smartphone, zodat je optimaal profijt hebt van de 4G snelheden die er beschikbaar zijn binnen de verschillende abonnementen op basis van sim only.

De bundels van Vodafone

Je hebt met sim only bij Vodafone de keuze uit een aantal verschillende bundels, die de provider op voorhand voor je samenstelt. Zoek je naar een voordelig abonnement, op basis van bijvoorbeeld 300 belminuten en 500MB per maand? Je kunt dan rekenen op 7,2 Mbps aan downloadsnelheid, waardoor je een relatief lage prijs betaalt. Wil je aan de andere kant 3GB data per maand afnemen en onbeperkt bellen, terwijl je de maximale downloadsnelheid via 4G tot je beschikking hebt? Je betaalt dan een hoger bedrag per maand, al staat daar ook een meer uitgebreide sim only aansluiting tegenover.

Waarom kiezen voor Vodafone?

Wil je er zeker van zijn dat je optimaal gebruik kunt maken van de mobiele telefoon die je in handen hebt, zonder dat er sprake is van haperingen of andere ongemakken? Je kunt bij Vodafone rekenen op een zeer betrouwbaar netwerk. Bovendien ligt de snelheid van het 4G netwerk er zeer hoog en heb je door heel het land goede dekking. Je kunt met je abonnement bij Vodafone zonder problemen de grens over. Aan de andere kant betaal je bij Vodafone een eerlijke prijs, al behoort de provider niet tot de goedkoopste aanbieders op het gebied van sim only abonnementen.