Sim only abonnementen van Simpel

Wil je meer weten over de sim only aanbiedingen van Simpel? Dan is dit de plek waar je moet zijn. Simpel is een kleine provider die zich uitsluitend richt op sim only. Dat kan dus een groot voordeel zijn. Je weet dan in ieder geval zeker dat deze provider alle aandacht richt op de abonnementen die jij aantrekkelijk vindt. Simpel sim only aanbiedingen zijn dan ook altijd al populair geweest. Het bedrijf is namelijk al sinds 2007 bezig. Het is goed om dus eens te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Zo kan je snel bepalen of je hier het abonnement vindt dat je zoekt.

Altijd lage kosten

Het voordeel van de Simpel sim only aanbiedingen is dat de kosten altijd heel laag zijn. Deze provider richt zich er namelijk op om altijd goedkope abonnementen te kunnen bieden aan de klanten. Daarom kiest het ook alleen voor sim only. Daarnaast zorgt de provider ervoor dat alles lekker overzichtelijk blijft. Het wil de naam die het heeft gekozen eer aan doen en dus niet te veel gedoe geven. Het moet gewoon duidelijk zijn wat je krijgt en wat het kost als je een abonnement afsluit bij deze aanbieder.

Alles in één pakket

Een pluspunt van de Simpel sim only aanbiedingen is dat je alles direct in één abonnement afsluit. Dat komt erop neer dat je bellen, sms’en en internetten allemaal in één abonnement stopt. Daarmee houd je het dus juist ook overzichtelijk. De kosten zijn ook goed te begrijpen want je weet precies wat er in je bundel zit en wat niet. Het is voor veel mensen belangrijk om in één keer klaar te zijn en door voor dit soort abonnementen te gaan kan je er zeker van zijn dat dit ook echt allemaal goed geregeld is.

Gebruikmaken van goede deals

Wanneer je kijkt naar de Simpel sim only aanbiedingen, dan zie je dat deze provider vaak ook goede deals en speciale acties te bieden heeft. Dat kan heel interessant zijn, want zo kan je dus ook alleen maar nog voordeliger uit zijn wanneer je er gebruik van maakt. Denk bijvoorbeeld aan de Verdubbeldagen of de Most Wanted deals. De meeste mensen kennen deze deals wel omdat er ook veel reclame voor wordt gemaakt. Zo ben je misschien wel bij deze provider terecht gekomen. Het is fijn om de kosten op die manier te kunnen beperken.

De kosten in de hand houden

Het abonnement is niet alleen voordelig, je hebt er ook nog eens veel controle over. Dat is ook een belangrijk pluspunt van het kiezen voor de Simpel sim only aanbiedingen. Het is bijvoorbeeld zo dat je met een belplafond kan werken. Je kan dan zorgen dat je niet meer op gebruikt dan het plafond dat je hebt aangegeven. Het fijne is dan ook nog eens dat je maandelijks kan veranderen. Je kan het iedere maand omhoog of omlaag aanpassen als je dat wilt. Zo heb je dus alles in eigen hand. Dit maakt het gebruik nog iets aantrekkelijker.

Het gebruik van het netwerk

De Simpel sim only aanbiedingen hebben betrekking op de abonnementen die Simpel je kan bieden. Simpel begon ooit als zelfstandige provider. Daarna werd het gekocht door T-Mobile. Weer enkele jaren kocht het bedrijf zich weer uit en werd het zelfstandig. Dat neemt niet weg dat het wel nog altijd het netwerk van T-Mobile gebruikt. Zo kan je dus zeker zijn dat je altijd bereik hebt. Dit geldt ook nog eens in heel Europa. Daarnaast is het zo dat je er zeker van kan zijn dat je gewoon goed 4G internet hebt. Ook dat is dus belangrijk om mee te wegen als je voor Simpel gaat kiezen.

Voor één of twee jaar?

Er zijn verschillende Simpel sim only aanbiedingen waar je uit kan kiezen. Er zijn in totaal vijf verschillende abonnementen die deze provider in het aanbod heeft opgenomen. Je kunt daarbij allerlei dingen aanpassen aan jouw wensen. Zo kan je een contract voor een jaar of voor twee jaar afsluiten. Kies je voor twee jaar, dan ben je ook iets voordeliger uit. Je kan al een abonnement hebben dat je €2,50 per maand kost. Je hebt dan wel de kleinste bundel. Hoe groter je jouw bundel maakt, hoe meer het je kost. Maar ook dan blijven de kosten natuurlijk nog wel beperkt.

Te gebruiken door kinderen

Een laatste punt dat goed is om te benoemen, is dat de Simpel sim only aanbiedingen ook heel geschikt zijn voor kinderen. Dat komt niet alleen door de lage kosten. Dat komt ook door de mogelijkheden die je als ouder hebt om het bellen of het dataverbruik te laten plafonneren. Je kunt dus zorgen dat de kosten niet onnodig uit de hand lopen. Daarmee zijn deze aanbiedingen dus ook heel geschikt om kinderen een eerste kennismaking met mobiele telefonie te laten hebben.