Waarom een Telfort sim only abonnement?

Telfort sim only maakt gebruik van het KPN netwerk. Met een Telfort sim only abonnement betaal je niet voor een nieuwe mobiel, maar alleen voor je bundel. Dit betekent dat je een flinke kortingen tot 50% op je abonnement kan krijgen. Bij Telfort maak je gebruik van zeer lage bel- en sms-tarieven. Benieuwd naar de actuele sim only aanbiedingen van Telfort.

Telfort

Telfort is een dochteronderneming van KPN, wat betekent dat je er kunt rekenen op het zeer betrouwbare mobiele netwerk van de moedermaatschappij. Telfort staat bekend om de scherpe tarieven, terwijl je aan de andere kant toch kunt rekenen op een goede service. Verder kun je je aankoop gewoon gratis thuis af laten leveren en is de provider ook op zondag en tijdens de avonduren bereikbaar. Uiteraard heb je bij sim only van Telfort de keuze uit een aantal verschillende populaire bundels, of kun je deze zelf samenstellen om duidelijk aan te geven waar je wel of vooral geen gebruik van wil maken.

Meer informatie over Telfort

Ben je benieuwd naar de achtergrond van Telfort? Het is niet alleen een mobiele provider, je hebt er ook de mogelijkheid om een aantal vaste diensten af te nemen. Het gaat dan bijvoorbeeld om internet, televisie en telefonie. Dat betekent dat Telfort een uitgebreide ervaring heeft met abonnementen, zowel op het gebied van sim only als reguliere mobiele abonnementen. Wil je er een prepaid aansluiting afnemen? Je hebt er de keuze uit tal van mogelijkheden. Sim only van Telfort maakt het mogelijk om voordelig te bellen met een telefoon die je al hebt, op basis van een voordelig maandelijks abonnement.

Sim only van Telfort

Sim only van Telfort staat bekend om de scherpe tarieven die je betaalt, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een betrouwbaar netwerk en een goede klantenservice. Het is deze unieke combinatie die het tot een populaire aanbieder maakt. Bovendien kun je met sim only van Telfort standaard rekenen op onbeperkt SMS, waar je niets extra voor betaalt. Je kunt zoveel SMS-berichten versturen als je wilt, zonder dat Telfort je daar kosten voor in rekening brengt. Het is een van de weinige providers die dit doet, wat Telfort aantrekkelijk maakt als je graag af en toe een bericht verstuurt.

De bundels van Telfort

Je hebt bij Telfort de keuze uit verschillende sim only bundels. Het is in eerste instantie van belang om aan te geven of je 12 of 24 maanden klant wilt blijven. Wil je 2 jaar gebruik maken van je telefoon, of ben je liever na een jaar weer vrij om te gaan en staan waar je wilt? Daarnaast kun je aangeven hoeveel belminuten je maandelijks af wilt nemen, 150, 300, 500 of 1000 per maand. Je kunt dat combineren met het aantal internet MB’s. Heb je voldoende aan 125MB per maand, of wil je aan de andere kant zorgen voor 2500MB om ook filmpjes en muziek te kunnen streamen? Je kunt verder maandelijks de 4G versneller aanzetten, zodat je kunt rekenen op razendsnel mobiel internet.

Waarom kiezen voor Telfort?

Benieuwd waarom je zou moeten kiezen voor sim only van Telfort? Je hebt er een grote mate van vrijheid, je kunt het abonnement zelf naar wens samenstellen. Daarnaast kun je rekenen op gratis nummerbehoud, het goede netwerk van KPN en een onbeperkt aantal SMS-berichten per maand. Je kunt online de sim only tarieven van Telfort vergelijken met die van andere aanbieders, zodat je online zelf een keuze kunt maken uit de sim only aanbiedingen.