Zoek je naar de goedkoopste sim only aanbieding en ben je benieuwd waar je op dient te letten? Wij helpen je graag op weg, zodat je maandelijks een zo laag mogelijke prijs betaalt. Een sim only aanbieding maakt het mogelijk om gebruik te blijven maken van je huidige telefoon, of een losse smartphone aan te schaffen. De goedkoopste sim only aanbiedingen zorgen ervoor dat je de kosten tot een tientje per maand of iets meer kunt drukken, terwijl je de beschikking hebt over zowel belminuten, SMS-berichten als mobiel internet.

Belminuten en internet MB’s

Wanneer je de goedkoopste sim only aansluiting wilt vinden is het in ieder geval verstandig om goed te kijken naar het aantal belminuten en internet MB’s. Indien je puur naar de prijs kijkt zou je een abonnement zonder internet moeten afsluiten, dat kost je een paar euro per maand. Probeer gebruik te maken van 50 – 150 belminuten per maand, daar heb je voldoende aan wanneer je weinig belt. Ook SMS-berichten kun je vanuit die bundel versturen, je hebt daar geen aparte extra’s voor nodig. Gebruik je heel af en toe het mobiele internet? Dan heb je aan 100MB per maand voldoende.

Kosten buiten de bundel

Als je zoekt naar de goedkoopste sim only aanbieding dien je tevens rekening te houden met de eventuele kosten buiten de bundel. Wat gebeurt er op het moment dat je meer belminuten maakt, of wanneer je internet MB’s op zijn en je toch nog iets opzoekt? Een aantal providers helpt je met het instellen van een plafond, of zorgt ervoor dat je internetsnelheid omlaag gaat, zonder aanvullende kosten. Bekijk dit nauwkeurig, omdat de goedkoopste sim only aansluiting anders toch ineens onverwacht duurder uit kan vallen wanneer je over de bundels heen gaat.

Eenmalige kosten sim only

Bovendien kun je op voorhand goed kijken naar de eenmalige kosten waar je mee te maken kunt krijgen, op het moment dat je de goedkoopste sim only aansluiting af wilt sluiten. Dien je bijvoorbeeld kosten te maken voor de simkaart die je ontvangt, of is er sprake van €10 of €15 aan aansluitkosten? Dien je administratiekosten te betalen en kun je gratis gebruik maken van nummerbehoud? Door hier vooraf goed naar te kijken heb je de mogelijkheid om het goedkoopste sim only abonnement af te sluiten, waarmee je niet voor verrassingen komt te staan.

Online sim only abonnement afsluiten

Zodra je een goed beeld hebt van het goedkoopste sim only abonnement is het de moeite waard om deze online op te zoeken en direct af te sluiten. Het is voldoende om je gegevens online in te voeren, een eventueel eerder abonnement zal de nieuwe provider voor je opzeggen. Dat betekent dat je op een heel gemakkelijke wijze over kunt stappen naar het nieuwe goedkoopste sim only abonnement. Je kunt de maandelijkse kosten eenvoudig drukken, terwijl je aan de andere kant toch gebruik kunt blijven maken van de mobiele telefoon die je al had, of die je los hebt gekocht.