SIM ONLY T-MOBILE

T- Mobile geeft u de keus uit twee soorten Sim Only abonnementen. Een Sim Only abonnement van T-Mobile is voordelig, maar het “Voordeelsim abonnement” is zeer goedkoop. Daarbij kunt u gebruik maken van alle voordelen van T-Mobile zoals de klantenservice en u krijgt een online account waarop u uw gegevens kunt bekijken en gegevens kunt aanpassen.

sim only aanbiedingen

Het goedkoopste Sim Only abonnement van T-Mobile is “Voordeelsim”. Een Voordeelsim abonnement is voor 1 of 2 jaar af te sluiten. Bij dit abonnement bestaan de bundels uit belminuten én sms’jes. Er is bij Voordeelsim al een onderverdeling tussen het aantal belminuten en sms’jes gemaakt. Dit zijn de bundels: 100 belminuten en 25 sms’jes, 150 belminuten en 100 sms’jes, 300 belminuten en 100 sms’jes en 500 belminuten en 150 sms’jes.

Het andere Sim Only abonnement van T-Mobile heet: “Sim Only”. Bij dit abonnement heeft u  de keus uit verschillende bundels. Een bundel bevat belminuten, sms’jes en internet Mb. Het is mogelijk om met het tegoed uit de bundel zelf een onderverdeling te maken tussen deze 3. Er zijn negen bundels variërend van een tegoed van 70 tot 1500. Dit abonnement is verkrijgbaar voor 1 of 2 jaar.

Bij een Voordeelsim abonnement kunt kiezen uit de volgende extra belbundels: goedkoop naar familieleden bellen, goedkoop thuis bellen en goedkoop over de grens bellen. De extra sms bundel heet “sms maximaal”. Deze bevat 1000 extra sms’jes per maand.
Sim Only van T Mobile heeft ook extra belbundels: goedkoop naar vrienden en familie bellen, goedkoop thuis bellen en goedkoop over de grens bellen. De extra sms bundels zijn: de sms verdubbellaar en sms maximaal.

Bij Voordeelsim kunt u een extra internetbundel kopen. Dit zijn de internet bundels: een voordeelbundel voor de Blackberry of Internet Smart Sim Only voor onbeperkt internet. 
Het Sim Only abonnement van T-Mobile heeft al internet Mb in het tegoed van de bundel. Daarnaast kunt u een van de extra internet bundels nemen, bijvoorbeeld: de blackberry voordeelbundel, internetten in Europa of onbeperkt internet.

Bekijk ook: sim only abonnementen met extra’s