SIM ONLY SIMPEL

Goedkoop bellen en sms’en is mogelijk met de Sim Only aanbiedingen van Simpel. Bij Simpel kunt u zelf uw abonnement samen stellen. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel belminuten, sms’jes en eventueel internet uw wilt. Het is ook mogelijk om alleen maar belminuten in de bundel te nemen. Een abonnement van Simpel heeft de contractduur van 2 jaar.

Met Simpel stelt u helemaal zelf uw abonnement samen. Om te beginnen kunt u zelf kiezen hoeveel belminuten u in het abonnement wilt. Daarbij heeft u de keus uit 100, 200, 300, 400 of 800 belminuten.
Vervolgens kunt u de keus maken om wel of niet sms’jes aan uw abonnement toe te voegen. Er zijn verschillende sms bundels: 100, 200, 300 of 1.000 sms’jes per maand.
Wanneer u ook nog graag internet in uw bundel wilt, is dit ook nog een optie. Daarbij kunt u kiezen uit: 10Mb, 20Mb, 30Mb of 500Mp per maand.

Het is aan te raden om de bundel ruim te kiezen. De prijzen van een sim only abonnement zijn toch zeer laag. Daarbij is het handiger om iets over te houden iedere maand, dan iedere maand buiten de bundel te bellen of sms’en en daardoor een duur “buiten de bundel” tarief te betalen.

Simpel is zeer overzichtelijk. Doordat u zelf uw abonnement samen stelt, zijn extra bundels overbodig. Want wanneer u meer wilt sms’en, kunt u gewoon een grotere sms bundel bij uw abonnement nemen. Zo kunt u wanneer u veel sms’t de bundel met 1.000 sms’jes per maand aanschaffen.

Bij het samenstellen van uw abonnement kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van internet. Daarbij kunt u zelf aangeven hoeveel Mb u in de maand wilt. Zodoende kunt u er ook voor kiezen om de grootste bundel met 500 Mb aan te schaffen. Met deze bundel kunt u regelmatig internetten.