Hi was een onderdeel van KPN mobiel. Het merk Hi werd een aantal jaren opgeheven door KPN. Hi had als doelgroep jongeren en studenten. Ben je op op zoek naar een alternatief voor de sim only aanbiedingen van Hi?

Bekijk hier de actuele sim only deals:

sim only aanbiedingen

(DEZE SIM ONLY AANBIEDINGEN ZIJN INMIDDELS VERLOPEN). Hi sim only is nu voordeliger omdat er nu een goedkope sim only aanbieding is die je 10% extra korting op je sim only abonnement geeft. Je bent meer dan de helft goedkoper uit dan met een normaal hi abonnement met mobiel. Bespaar veel geld als je oude telefoon nog goed is of dat je een losse mobiel koopt!

Hi Extra Online voordeel !

  • Bij een Hi sim only aanbieding is 1 belminuut gelijk aan 2 sms’jes
  • Goedkoop bellen en sms’en uit één bundel
  • Altijd goed bereik want je belt over het netwerk van KPN.

Over Sim only abonnementen in het algemeen

Een sim only is een abonnement waarmee je per maand veel goedkoper uit bent. Een sim only abonnement is goedkoper omdat je geen nieuwe mobiel krijgt. Je betaalt alleen voor de bundel. Waarom zou je een duur mobiel abonnement nemen als de mobiel die je nu hebt nog goed is en niet van plan was een nieuwe mobiel aan te schaffen? Onderaan elke pagina van een sim only abonnement staat handige informatie waardoor je eenvoudig kunt vergelijken. We hebben ook KPN zakelijke sim only aanbiedingen. Bekijk en vergelijk alle sim only deals en acties.