SIM ONLY VODAFONE

Bij Vodafone heeft u de keus uit 3 soorten Sim Only abonnementen. Vodafone is geschikt voor mensen die alleen bellen, alleen bellen en sms’en of mensen die bellen, sms’en en internetten. Met de extra bundels kunt u uw abonnement nog specifieker maken. Wanneer u een Vodafone abonnement heeft, kunt u een aantal zaken online regelen via uw persoonlijke pagina op Vodafone.nl.

sim only aanbiedingen

Er zijn drie verschillende soorten abonnementen van Vodafone. De abonnementen van Vodafone zijn aan te schaffen voor 1 of 2 jaar.
Vodafone “Scherp” is het goedkoopste Sim Only abonnement. Dit abonnement bestaat alleen uit belminuten. Dit zijn de bundels van Scherp: 110, 225, 275, 350, 425 en 500 belminuten.
Het abonnement “Bel + Sms”. biedt bundels aan waar belminuten en sms’jes in één bundel zitten. De verschillende soorten bundels: 80, 135, 190, 300, 400 en 620.
Het abonnement Sim “Bel + Sms + Web” biedt belminuten, sms’jes en internet Mb in één bundel aan. Er zijn verschillende soorten bundels: 70, 120, 180, 250, 330, 500 en 700.

Bij Vodafone Scherp is het mogelijk om daarbij nog een extra sms bundel aan te schaffen. Er zijn sms bundels van verschillende grootte.
Bij Vodafone Bel + Sms zijn er ook extra bundels verkrijgbaar. Deze worden ook wel “Blox” genoemd. U heeft de keus uit zorgeloos sms, Bellen naar vast 60 en Voordeel naar buitenland.
Bij Bel + Sms + Web kunnen de volgende Blox worden aangeschaft: zorgeloos sms en voordeel naar het buitenland.

Bij alle drie de abonnementen is het ook nog eens mogelijk om te internetten.
Met een Vodafone Scherp abonnement is het niet mogelijk om met alle bundels gebruik te maken van internet. Wanneer u de bundel Scherp 350,  425 of 500 heeft kunt u gebruik maken van de bundel “internet basis”.
Bij Bel + Sms kan de Blox internet basis 200 Mb erbij worden gekocht.
Internetten kan ook met Bel + Sms + Web met de Blox zorgeloos internet 100 Mb.