SIM ONLY SIMYO

Simyo wil zo goedkoop en eenvoudig mogelijk Sim Only abonnementen aanbieden. Simyo biedt 4 verschillende soorten abonnementen aan. Ieder abonnement heeft een andere grootte. Simyo heeft nog meer goede kenmerken. Zo maakt Simyo gebruik van het betrouwbare netwerk van kpn. Een abonnement is gemakkelijk online te bestellen. Ten slotte is een abonnement van Simyo maandelijks te veranderen of op te zeggen.

Simyo heeft 4 verschillende soorten bundels. Ze zijn alle 4 zeer scherp geprijsd. Voor iedere soort telefoniegebruiker is er wel een geschikt abonnement bij Simyo te vinden. Een bundel bevat tegoed, dit tegoed kunt u zelf verdelen tussen belminuten en sms’jes. Daarnaast is het mogelijk om iedere maand van bundel te veranderen. Het abonnement is ook maandelijks op te zeggen. Daardoor is een abonnement van Simyo zeer flexibel.

Simyo “zelden” bevat een tegoed van 50 en is een bundel voor mensen die maar af en toe bellen of sms’en in de maand.
Simyo “weinig” heeft een tegoed van 100. Met deze bundel kunt u prima uit de voeten als u niet veel belt of sms’t in een maand.
Simyo “geregeld” is het meest verkochte Sim Only abonnement van Simyo. Dit abonnement bevat een tegoed van 250. Dit aantal belminuten/ sms’jes is genoeg om dagelijks kort te  bellen en een sms’je sturen.
Simyo “veel” bevat 500 belminuten/ sms’jes. Dit abonnement is geschikt voor mensen die iedere maand veel bellen en sms’en.

Naast de vaste bundel is het ook nog mogelijk om een extra bundel aan te schaffen. Simyo biedt een extra sms bundel aan. Deze bundel bevat 1.000 sms’jes per maand.  Het is mogelijk om iedere maand deze bundel aan of uit te zetten.

Bij een abonnement van Simyo kunt u ook nog een extra internetbundel bestellen. De extra internetbundel bevat 1 Gb per maand. De bundel kan worden bestelt bij het aanschaffen van het abonnement. Maar u kunt de bundel ook later nog activeren. Het is mogelijk om de bundel maandelijks aan en uit te zetten.