Je hebt eindelijk een telefoon gevonden die ook echt bij jou past. En dan heb je eigenlijk alleen nog een simkaart nodig. Heb jij even geluk dat je bij Simyo een Sim only abonnement kan aanschaffen. Dat alles heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken. We gaan ze eens doornemen.

Wat is een Sim only van Simyo

Als je voor een Sim Only van Simyo kiest weet je dat je voor kwaliteit en voordeel kiest. Je hebt dan een abonnement dat voordeel geeft en dat je ook echt alleen voor je abonnement betaald. Je hebt geen kosten maandelijks van een mobiel apparaat en toch maak je gebruik van de goede service van Simyo.

Waarom zou je kiezen voor Simyo

Simyo heeft zich bewezen in de grote markt van de telecom en je kunt er ook altijd terecht. Je bent dan ook verzekerd van een passend en voordelig abonnement op Sim only basis. Je kunt altijd wel een abonnement vinden dat bij jou past. Het maakt niet uit of je nu veel of weinig belt of dat je onbeperkt een databundel wilt. Er zijn leuke aanbiedingen waar je uit kan kiezen. Wanneer je voor een Sim Only abonnement kiest van Simyo krijg je alleen een simkaartje. Wanneer je kiest voor Sim Only van Simyo kan je iedere maand opzeggen. Je hoeft dus niet lang aan een abonnement vast te zitten.

Wanneer je een Sim Only van Simyo neemt maak je gebruik van 4G wat razend snel is op het netwerk van KPN. Simyo is al tien keer verkozen tot Beste provider doordat de klantenservice heel goed is. Je kunt daar dan ook altijd terecht.

Voordelen van Sim only van Simyo

Wanneer je voor Simyo kiest weet je dat je gebruikt maakt van de voordelen. De voordelen zijn:

  • Geen buitenbundelkosten en toch bereikbaar: Wanneer je bij Simyo een abonnement hebt, heb je weinig kans op buiten de bundel kosten. Er zijn geen hoge kosten wanneer je buiten je bundel gaat, het mooie is dat je internet niet stop gezet wordt maar je snelheid verlaagd wordt. Daardoor blijf je bereikbaar en kan je belangrijke appjes blijven sturen.
  • Betrouwbaar netwerk van Simyo: Simyo heeft een goed dekkend netwerk door heel Nederland. Je bent dus altijd bereikbaar en kan gewoon telefoneren of appjes sturen.
  • Er is een MijnSimyo: Er is een app Mijn Simyo waar je de financiële gegevens, de hoogte van je verbruik en je abonnement in kan vinden. Mijn Simyo is de klantomgeving. Deze kan je niet alleen via de app inzien maar ook via de website van Simyo. Je kunt dus overal en altijd je verbruik inzien.
  • Onbeperkt bellen: Bij Simyo kan je onbeperkt bellen met je Sim Only abonnement. Wanneer je voor onbeperkt bellen gaan heb je ook een onbeperkt sms bundel.
  • Abonnement van één jaar of maandelijks opzegbaar: je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of voor één of twee jaar.
  • Simyo klantvoordeel: Hoe groter de bundel die je neemt, hoe meer voordeel.