Voor iedere soort beller heeft Ben goedkope Sim Only aanbiedingen in petto. Wanneer u veel belt en sms´t kunt u een goedkoop sim abonnement vinden maar ook wanneer u zelden belt of sms´t. Ben staat daarbij bekend om zijn flexibiliteit. Iedere maand is het mogelijk om het abonnement te verhogen of te verlagen. Daarbij kan ieder abonnement na een maand worden opgezegd. Vergelijk de sim only abonnementen van Ben dus goed met elkaar. Met Ben kunt u goedkoop en flexibel bellen en sms’en.

sim only aanbiedingen

Bij de bundels van Ben zitten de belminuten en sms´jes in één bundel. Zo kunt u bij uw tegoed zelf een onderverdeling maken tussen hoeveel minuten u wilt bellen en hoeveel u wilt sms´en. De sim only aanbiedingen van Ben zijn iedere maand op te zeggen. Maar u kunt er ook voor kiezen om één jaar lang gebruik te maken van een  Ben abonnement.

Dit zijn de aanbiedingen van Ben:
Ben “Zuinig” biedt u een tegoed van 50 in een maand en is perfect voor wie maar af en toe kort belt of af en toe sms´t. 
Ben “Soms” is voor de mensen die niet veel bellen maar toch iedere maand goedkoop uit willen zijn. Met een tegoed van 100 per maand.
Ben “regelmatig” is een abonnement waar de meeste mensen gebruik van maken. Dit sim only abonnement met 250 belminuten/ sms’jes en is geschikt voor een gemiddelde gebruiker.
Ben “vaak” met een tegoed van 500 is zeker genoeg voor mensen die vaak bellen/ sms’en.

Bij een Ben Sim Only abonnement zitten de belminuten en sms’jes in één bundel. Het kan zo zijn dat u meer sms’jes wilt versturen. Dan kunt u een extra sms bundel aanschaffen. Deze heet “sms altijd”. Bij deze bundel krijgt u 1.000 in de maand. Het is mogelijk om de bundel iedere maand aan en uit te zetten. Dit kunt u doen op uw persoonlijke pagina op Ben.nl.

Het is ook mogelijk om naast een Ben Sim Only aanbieding een extra internet bundel erbij te nemen. De internetbundel van Ben heet “internet altijd”. Deze bundel bevat 1 Gb per maand. De internetbundel is iedere maand aan en uit te zetten via de site van Ben. Dit kunt u doen op uw persoonlijke pagina.